Frites Atelier breidt uit!
25.7.2024

Frites Atelier breidt uit!

Frites Atelier, het innovatieve fast casual concept opgericht door Michelin-sterren chef Sergio Herman, breidt uit en biedt nu franchising aan. Dit unieke merk, dat bekend staat om zijn ambachtelijke Frites en creatieve menu-opties, is klaar om de wereld te veroveren.

Sinds 2016 heeft Frites Atelier een sterke naam opgebouwd met zijn kwalitatief hoogstaande Frites, zacht van binnen en knapperig van buiten. Sergio Herman blijft nieuwe smaken ontwikkelen, met meer dan 50 Frites Specials die de harten van foodies overal veroveren. Het menu varieert van klassieke burgers tot knapperige kroketten, allemaal met de kenmerkende kwaliteit van Frites Atelier.

 Frites Atelier zoekt nu ondernemers, horeca-investeerders en projectontwikkelaars die geloven in kwaliteit en innovatie. Ideale locaties zijn drukbezochte steden met een grote toeristische aantrekkingskracht. Met succesvolle vestigingen in Antwerpen, Gent en Brussel, is Frites Atelier klaar om zijn succes internationaal voort te zetten.

 "Mijn droom is om samen met bevlogen ondernemers die net als ik altijd naar de hoogste kwaliteit streven, Frites Atelier tot een wereldwijde sensatie te maken," aldus Sergio Herman. De basis van het merk is een Nederlands aardappelproduct dat garant staat voor ongeëvenaarde smaak, ambachten vakmanschap.

Bezoek onze vernieuwde website voor meer informatie en veel gestelde vragen over franchising. Sluit u aan bij het Frites Atelier-netwerk en breng onze bekroonde Frites naar een breder publiek.

Klik hier voor meer informatie over franchise.

Nieuwsbrief

Stay up to date

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Je aanmelding is gelukt!
Het lijkt erop dat er iets verkeerd is gegaan. Probeer het opnieuw.