FW24/25 COLLECTION
10.10.2024

FW24/25 COLLECTION

De donkere dagen komen er weer aan en dat betekend dat het weer tijd is voor nieuwe Frites Specials bij Frites Atelier. Maak kennis met onze nieuwe specials die je mee nemen van Azië tot aan de Zeeuwse kust.

Yakitori Chicken

'Limited Edition'

Ervaar de unieke smaken van Japan met onzeYakitori Chicken Ragù Frites Special! Geïnspireerd door Sergio’srestaurantopening in Japan in 2023, De kipragout word op smaak gebracht mettonkatsu- en yakitori-saus en geserveerd op onze super krokante Frites. Wehebben deze smaken gecombineerd met een picklemix van komkommer, augurk engember. De Frites word afgetopt met wasabi mayonaise en geroosterdesesamzaadjes. Met dit gerecht brengen we de smaken van Japan naar FritesAtelier!

Yakitori Chicken
Yakitori Chicken

Frites Moules Mariné

ProefSergio’s Zeeuwse smaken met onze Frites Moules Mariné. Deze special bestaat uitgemarineerde mosselen van topkwaliteit op onze krokant gebakken Frites,geserveerd met curry mayonaise en verse kruiden. Een pickle-mix vanmosterdzaad, zoete ui, selderij en komkommer. De Jalapeño voegt een zuurtje entextuur toe. Je ontdekt de kunst van Sergio Herman’s creativiteit in elke hap!

Frites Moules Mariné
Frites Moules Mariné

Newsletter

Stay up to date

Stay informed on our latest news

Your registration was successful!
It looks like something went wrong. Try again.